Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

WELCOME


Μετ' απείρου σοφίας, εμπειρίας και αγάπης για το γράψιμο, σας καλωσορίζω στις δαιδαλώδεις σκέψεις του Κινέζικου Βατράχου .Ίσως σκεφτείτε πως πρόκειται για "ακόμα ένα χλιαρό προσωπικό ημερολόγιο" κάποιου σαραντάρη παιδεραστή ή μίας χιλιοταλαιπωρημένης και κατακερματισμένης εφηβικής ψυχής. Σας παρακαλώ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! Κάποιες φορές, βέβαια, βατράχι είμαι και εγώ, μια κατάθεση ψυχής θα την κάνω(αφού δεν μπορώ να κάνω κατάθεση ρευστού!). Γενικότερα, ελπίζω να ενδιαφερθείτε για την θεματολογία του Blog.

Τα ζητήματα προς εξερεύνηση, καταφρόνηση και ολική κατεδάφιση που υπάρχουν έχουν ως θεματικούς πυρήνες την πολιτική επικαιρότητα, καθημερινές καταστάσεις που ταλανίζουν τις εγωιστικές και αποκομμένες απ' την πραγματικότητα ζωές μας και κωμικοτραγικά παράδοξα του κόσμου! Και μερικές καταθέσεις...!

Θα ήθελα να κλείσω αυτόν τον μικρό πρόλογο με μια παράκληση. Η γνωμη και οι απόψεις σας ειναι πολύτιμες για μένα. Εκφράζοντάς τες (με κάθε δυνατο τρόπο) μόνο καλό μπορούν να μου κάνουν. Σας επιθυμώ ενεργούς, κριτικούς και εύθυμους!


ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!



ΚΟΥΑΞ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ευπρόσδεκτα, ντροπές μή αποδεκτές